erdélyVERDA

Csúszik a fapados-filléres VW bemutatása

Míg egy éve az ötezer eurós autó „előrehaladott fejlesztési stádiumával” riogatta a Volkswagen a Daciát, egyelőre legalább két évet csúszik a legolcsóbb, helykínálat terén kompromisszumoktól mentes német bemutatása.

Telitalálat lehet a dél-amerikai Gol átalakítása

Telitalálat lehet a dél-amerikai Gol átalakítása

A cégcsoport idén nyáron tűzi ismét napirendre a kérdést – amennyiben sikerül a gyártási költségeket annyira letornázni, hogy a wolfsburgi márka presztízsét ne tépázza meg a vállalhatatlan minőség, valamint elérni, hogy a gyártás-forgalmazás is hozzon némi nyereséget, akkor jöhet a Logan – Sandero ellenfele. A fejlesztés tulajdonképpen a már meglévő, Golf és Polo között elhelyezkedő dél-amerikai Gol „lebutítását” jelentené.

Az ötezer eurós autónak elsősorban Kína, India, Dél-Amerika és Oroszország örülhetne, de Kelet-Európában is bevezetnék a kínálatba. Annyi bizonyos, hogy – legalábbis nálunk – nem saját márkanév alatt futna a modell, és a konszernen belüli gyártókat is megkímélnék az esetleges kudarctól. A tervek szerint egy új márka bevezetése a legcélszerűbb: felmerült már az évtizedekkel ezelőtt eltemetett NSU és a DKW is.

Leave a comment

Information

This entry was posted on April 2, 2014 by in Hírek and tagged , , , , , , .